• I.v.m. vakantie zijn we van 8 t/m 22 oktober gesloten.
  • Van 8 t/m 22 oktober krijg je 15% korting op het gehele webshop assortiment met de code 'vakantie'.
  • Indien je in de periode van 8 t/m 22 oktober een aanvraag indient voor de trimsalon, het cavia- en konijnenhotel of verzorging aan huis krijg je 10% korting.
  • Mailtjes, berichtjes en appjes etc. die zijn verstuurd van 8 t/m 22 oktober worden weer beantwoord vanaf 23 oktober.
  • Bestellingen die gedaan zijn in deze periode van 8 t/m 22 oktober worden vanaf 23 oktober weer op volgorde van binnenkomst behandeld en verstuurd.

Spoedbehandeling

Een spoedbehandeling vindt binnen 24 uur plaats nadat u contact met mij hebt gezocht. Het liefste kom ik gelijk naar u toe of u naar mij. Maar omdat ik ook nog 16 uur in loondienst ben kan dit niet altijd direct. 

Een spoedbehandeling is een behandeling voor o.a. konijnen met maden (gebied vrij scheren zodat de dierenarts er goed bij kan om het aangedane gebied te behandelen), konijnen met urinebrand (ook om het aangedane gebied goed te kunnen behandelen) of voor sterk vervilte konijnen die duidelijk hinder ondervinden van de vilt of zelfs duidelijk pijn hebben.

 

Duur van deze behandeling is op voorhand niet te bepalen.

 

Prijs: €100 - €130 vaste prijs*

Prijs is afhankelijk van of er andere afspraken voor geannuleerd moeten worden.

 

*Er kunnen extra kosten in rekening gebracht worden doordat scharen en/of scheerkoppen bij ernstige vervuiling, urinebrand/plakpoep en ernstige vilt door slijtage niet meer bruikbaar zijn en daardoor geslepen of vervangen moeten worden.