Verzorging aan huis

 

Ga je op vakantie en weet je niet aan wie je de verzorging van jou konijnen of cavia's kunt overlaten? Wil je zeker weten dat jou konijnen of cavia's in goede handen zijn? Wil je je konijnen of cavia's in hun eigen vertrouwde omgeving laten en hun niet de onnodige stress geven van een verplaatsing naar een pension, opvang of konijnen/caviahotel?

Zoek dan niet verder en laat de verzorging van jou konijnen of cavia's tijdens je vakantie aan mij over! Zo kun jij met een gerust hart op vakantie gaan.

 

Bij vakantie verzorging aan huis kom ik 1 of 2 keer per dag de konijnen of cavia's voeren en voorzien van vers water, hooi en eventueel groenvoer.

Ik maak elke dag de toiletbakken/toilethoekjes schoon, en veeg het verblijf uit. Indien je hierin andere wensen hebt kun je dit aangeven.

Ook kan ik eventueel medicatie en/of wondverzorging (bijv. bij pododermatitis) bij de konijnen of cavia's toedienen of aanbrengen.

Een standaard bezoek duurt ongeveer 15-30 minuten.

In de tijd die ik bij de konijnen of cavia's ben let ik goed op hun gedrag zodat ik bij afwijkend gedrag meteen in kan grijpen en indien ik het echt niet vertrouw een bezoek aan de dierenarts breng.

 

Heb je een langharig konijn en is hij of zij tijdens je vakantie toe aan een trimbeurt? Dan zal ik deze afspraak combineren met het verzorgen van de konijnen. Mocht je hier gebruik van willen maken dan ontvangt u 10% korting op de trimbehandeling.

Voor prijzen van trimbehandelingen verwijs ik je naar de pagina trimsalon.

 

Heb je nog andere wensen of wil je reserveren? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via deblijenijnen@gmail.com of whatsapp om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: een reservering is pas definitief nadat de aanbetaling is ontvangen.

 

Verzorging aan huis Prijs
1x per dag € 17,50 per dag
2x per dag € 25,00 per dag
Meerprijs bij elk extra verblijf 1x per dag € 4,50 per extra verblijf, per dag
Meerprijs bij elk extra verblijf 2x per dag € 7,50 per extra verblijf, per dag
Medicatie toedienen en/of wondverzorging aanbrengen € 2,50 per dag, per konijn/cavia
Bezoek aan dierenarts € 7,50 per bezoek, exclusief reiskosten*
Andere wensen Prijs op aanvraag

Tijden verzorging aan huis

Bij 1x per dag:

Tussen 15:00 en 20:00 uur

Bij 2x per dag:

Tussen 6:00 en 10:00 en tussen 17:00 en 20:00 uur

 

Verzorging in de ochtend is alleen mogelijk bij verzorging aan huis 2x per dag.

Voor de volgende dagen geldt een toeslag van € 3,50 per dag: kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.

 

Vakantie verzorging aan huis is alleen mogelijk binnen de gemeente Peel en Maas en daarbuiten binnen 15 km rondom postcode 5986AM.

Ik neem maximaal 1 adres aan voor verzorging 2x per dag en maximaal 3 adressen voor verzorging 1x per dag zodat ik genoeg tijd heb om de konijnen en/of cavia's te kunnen verzorgen. Boek dus tijdig vakantie verzorging aan huis voor je konijnen en/of cavia's.

 

Mijn prijzen zijn inclusief reiskosten, tenzij dit expliciet erbij vermeld staat.

 

* Reiskosten bedragen € 0,25 per km (heen en terug) + eventuele parkeerkosten.

Het aantal km's wordt berekend aan de hand van google maps.

 

Beschikbare datums 2024 verzorging aan huis Konijnen en cavia's
Juni Niet beschikbaar
Juli Niet beschikbaar
Augustus 5/8 - 31/8
September 1/9 - 12/9, 16/9 - 30/9
Oktober 1/10 - 4/10, 21/10 - 31/10
November niet beschikbaar
December niet beschikbaar
Beschikbare datums 2025 verzorging aan huis Konijnen en cavia's
Januari Niet beschikbaar
Februari Niet beschikbaar
Maart 6/3 - 31/3
April 1/4 - 30/4
Mei 1/5 - 22/5, 26/5 - 31/5

Reserveringen vanaf 1 mei 2025 worden vanaf 1 januari 2025 aangenomen.

 

Algemene voorwaarden voor verzorging aan huis:

 • Er wordt voor gezorgd dat er voldoende hooi en voer ter beschikking staat voor de periode dat ik de konijnen of cavia's kom verzorgen.
 • De konijnen dienen geënt te zijn tegen RHD1, RHD2 en myxomatose. Hiervan dient een bewijs overhandigd te worden (paspoort).
 • Mocht je om een of andere reden niet op de afgesproken dag terug kunnen komen laat dit dan zo snel mogelijk weten, het is in dit geval mogelijk dat ik de konijnen of cavia's langer blijf verzorgen. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.
 • Als de data zijn vastgelegd zal ik een factuur sturen,  50% van het bedrag dient binnen 7 dagen betaald te worden om de reservering te bevestigen. Betaal je niet binnen deze termijn dan kan ik helaas de plek niet voor je vrijhouden. De andere 50% dient 2 weken vóór de eerste dag van de reservering betaald te zijn. Bij het niet op tijd betalen van het resterende bedrag zal de reservering automatisch geannuleerd worden en krijg je de aanbetaling niet terug.
 • Tot 2 weken vóór de eerst dag van de reservering kan er kosteloos geannuleerd worden, bij annuleren binnen 2 weken voor de eerste dag van de reservering wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht, je krijgt de aanbetaling dan niet terug. Covid-19 vormt geen uitzondering op deze voorwaarden.
 • Bij reservering binnen 14 dagen vóór de eerste dag van de reservering wordt er gevraagd het bedrag zo snel mogelijk in één keer te voldoen. Bij het alsnog annuleren krijg je 50% van het bedrag terug.
 • De blije nijnen kan ten alle tijden een afspraak om wat voor reden dan ook annuleren.
 • Mocht de blije nijnen om wat voor reden dan ook de reservering annuleren krijg je het volledige bedrag teruggestort. 
 • De blije nijnen behoudt zich het recht om verzorging aan huis te weigeren indien het vermoeden bestaat dat een van de dieren niet gezond is, een besmettelijke ziekte bij zich draagt of niet gevaccineerd is, er worden dan geen kosten terug betaald.
 • Mocht de blije nijnen twijfelen over de gezondheid van de konijnen of cavia's dan breng ik de konijnen of cavia's naar de dierenarts, kosten voor het consult en eventuele medicatie etc. zijn voor rekening van de eigenaar. Ik laat de dierenartspraktijk de rekening naar je huisadres versturen of deze wordt achteraf bij je in rekening gebracht.
 • De blije nijnen kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor het ziek worden, gewond raken en/of het komen te overlijden van de konijnen of cavia's tijdens je vakantie.
 • Alle extra kosten die gemaakt zijn tijdens het verblijf, denk hierbij aan een langere verzorgingsperiode, bezoek aan dierenarts, dierenarts kosten, aanschaf van voer of hooi vanwege tekort etc. worden achteraf verrekend. U krijgt hiervan een factuur thuisgestuurd welke binnen 7 dagen betaald dient te worden.
 • Tijdens de verzorgingsperiode kan er foto en/of filmmateriaal gemaakt worden van de konijnen die worden gebruikt voor de website, social media of voor trainingsdoeleinden.

Bij het boeken van vakantie opvang aan huis bij de blije nijnen gaat u automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden.