• I.v.m. vakantie zijn we van 8 t/m 22 oktober gesloten.
  • Van 8 t/m 22 oktober krijg je 15% korting op het gehele webshop assortiment met de code 'vakantie'.
  • Indien je in de periode van 8 t/m 22 oktober een aanvraag indient voor de trimsalon, het cavia- en konijnenhotel of verzorging aan huis krijg je 10% korting.
  • Mailtjes, berichtjes en appjes etc. die zijn verstuurd van 8 t/m 22 oktober worden weer beantwoord vanaf 23 oktober.
  • Bestellingen die gedaan zijn in deze periode van 8 t/m 22 oktober worden vanaf 23 oktober weer op volgorde van binnenkomst behandeld en verstuurd.

Trimbehandeling deels of volledig vervilt konijn

Zit uw konijn volledig in de klit of is het zelfs vervilt?

Voelt u zich niet schuldig! Deze dingen gebeuren soms door gebeurtenissen waar u geen invloed op heeft. Het is wel goed om dit vakkundig te laten verhelpen en daarvoor bent u bij mij aan het goede adres!

Ik zal uw konijn verlossen van deze nare toestand zodat het zich weer fijn voelt.

Een konijn dat vervilt is is altijd een noodgeval! Het konijn kan zich ook niet meer goed bewegen omdat bewegen pijn doet, deze konijnen hebben pijn omdat de vervilting aan hun huid trekt en hun huid heel gevoelig is.

Maak daarom altijd zo snel mogelijk een afspraak!

 

Duur: 45-60 minuten

 

Prijs: €75,00 vast tarief*

 

Indien u graag wilt dat dit binnen 24 uur behandeld wordt, wordt de prijs van een spoedbehandeling berekent anders krijgt u het eerstvolgende mogelijke plekje.

 

*Er kunnen extra kosten in rekening gebracht worden doordat scharen en/of scheerkoppen bij ernstige vervuiling, urinebrand/plakpoep en ernstige vilt door slijtage niet meer bruikbaar zijn en daardoor geslepen of vervangen moeten worden.