Webshop

 

Naast de diensten die ik aanbied heb ik ook een klein assortiment voor vachtverzorgingsproducten, apotheek gerelateerde artikelen, knaagspeelgoed, denkspellen,  handgemaakte producten en gezonde voeding en snacks.

 

Daarnaast heb ik ook nog een webshop: Plezier voor Dieren hier verkoop ik o.a. halsbanden, lijnen en speelgoed voor honden.

Mocht u een bestelling van deze webshop willen combineren en ook gezamenlijk willen laten verzenden met een bestelling van de webshop Plezier voor Dieren, kies dan bij het afrekenen bij een van de webshops voor de optie afhalen en noteer in de opmerking dat je bij beide webshops wat besteld hebt en dit gezamenlijk wil laten verzenden, dan betaal je geen dubbele verzendkosten.

Let hierbij op: de verzendkosten worden berekend op het totaalgewicht, zijn bij een van de webshops de verzendkosten hoger dan komt dit door het gewicht en dien je de keuze te maken uit de verzendkosten met de hoogste prijs, anders ben ik genoodzaakt om dit alsnog achteraf in rekening te brengen. Je bestelling wordt dan pas verzonden als ik de resterende verzendkosten heb ontvangen.