Gedragsconsulten

 

Indien je een gedragsprobleem ervaart bij jouw konijn(en) of een andere vraag hebt, kun je een gedragsconsult boeken.

Gedragsadvies wordt 1 op 1 gegeven en kan meestal via een zoomsessie of per telefoon (bellen), indien gewenst kan ik ook aan huis komen.

 

Hoe verloopt een gedragsconsult?

Van te voren vul je een vragenformulier in welke je van mij toegestuurd krijgt per mail, ik vraag je deze vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen zodat ik alvast een beeld heb en me hier op kan voorbereiden. Ook vraag ik je foto's en/of filmpjes van het verblijf en het gedragsprobleem toe te sturen. Deze ontvang ik graag via whatsapp.

We maken samen een afspraak wanneer je contact met mij kunt opnemen per telefoon.

Tijdens ons telefoongesprek ga ik eerst nog meer vragen stellen aan de hand van het vragenformulier dat ik van je heb ontvangen. Ik ga met je kijken wat het probleem is dat je ervaart en waar je tegenaan loopt, daarna geef ik je tips en adviezen hoe je dit gedragsprobleem kunt gaan oplossen.

Let er wel op dat een probleem vaak niet van het ene op het andere moment verdwijnt en dat hier vaak veel tijd, energie en discipline voor nodig is om dit te verhelpen.

 

Voorbeelden van gedragsproblemen zijn o.a.:

  • Angst voor (vreemde) mensen
  • Angst voor andere dieren
  • Angst bij de dierenarts
  • Angst voor geluiden
  • Agressie of bijten
  • Dwangmatig of obsessief gedrag
  • Het slopen van meubelen
  • Jaloers gedrag
  • Niet geaaid willen worden
  • Onzindelijkheid

Ervaar jij ander probleem gedrag dan bovengenoemde bij jouw konijn? Ook dan sta ik uiteraard voor je klaar en kun je contact met mij opnemen.

Wil je een gedragsconsult boeken? Stuur een mail naar deblijenijnen@gmail.com of neem contact met mij op via het contactformulier. Ik help je graag verder!

 

Online gedragsconsult €35,00 (per 30 minuten)

Wat kun je verwachten? 

Voor het online gedragsconsult vul je een vragenformulier in en maak je een filmpje van het probleemgedrag (indien dit voor jouw konijn geen stress oplevert) en maak je foto's van de leefomgeving van het konijn. Het vragen formulier stuur je mij per email terug en foto's en/of filmpjes deel je via whatsapp.

Vervolgens plannen we een online afspraak in van 30 minuten waarin we het probleemgedrag bespreken en krijg je tips en advies hoe je het probleem kunt aanpakken. Je stuurt binnen twee weken een update hoe het gaat zodat ik je kan coachen waar nodig.

 

Online vervolg gedragsconsult €25,00 (per 30 minuten)

Wat kun je verwachten? 

Na het online gedragsconsult kun je mij op de hoogte houden van de vorderingen die je maakt en wil je mogelijk nog (tussentijds)advies.

Bij een korte vraag, kan dit tussendoor maar vaak gaat het om het beoordelen van gedrag via filmpjes en verslagen en dit is erg tijdsintensief. Daarom plan ik in dat geval graag met jou een online vervolgconsult van 30 minuten in waarbij ik mij voorbereid aan de hand van jouw info en wij samen de stand van zaken  en vervolgstappen door kunnen spreken.

 

Gedragsconsult aan huis €62,50 (60 minuten) excl. reiskosten

Wat kun je verwachten?

Voor onze afspraak vul je een vragenformulier in en maak je foto's van de leefomgeving en indien mogelijk een filmpje (als dit voor jouw konijn geen stress oplevert) van het probleemgedrag van het konijn. Het vragen formulier stuur je mij per email terug en foto's en/of filmpjes deel je via whatsapp.

Tijdens het huisbezoek voor circa 1 uur bespreken we het probleemgedrag en krijg je advies hoe je het probleem kunt aanpakken.

Afhankelijk van het gedragsprobleem en de behandeling ontvang je na afloop een behandelplan of stappenplan.

Je stuurt binnen twee weken een update hoe het gaat zodat ik je kan coachen waar nodig.